Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 09:17

يتيمچه

يتيمچه

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 8 عدد

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد

سیر له كرده 3 حبه

فیله‌ی گوجه‌فرنگی، درشت خرد كرده 6 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و به مكعب‌های 3-4 سانتیمتری، خرد كنید.

آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید.

حالا بادمجان، گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز درون تابه بریزید و بگذارید خوراك بپزد و جا بیفتد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآشپزی با بادمجانغذا با بادمجانآموزش خوراکروش تهیه يتيمچهيتيمچه تعداد بازديد: 1666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است