روشتهیه
سبزيها را پاك كرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشك شود بعد با كمي نمك آن راساييده يا خيلي ريز خرد كنيد. بادمجانها را روی آتش یا در فر کاملا کباب کنید و پوست بگيريد و با گوشت كوب آن را له كنيد. سپس بادمجان و مغز گردو و سير و سبزيها را با هم مخلوط كنيد و آب انار يا آب غوره را كم كم به آن اضافه كنيد. به اندازهاي كه خيلي رقيق نشود.
اگر نمك آن كم بود نمك و گلپر را به آن اضافه نماييد بعد آن را در ظرفي ريخته و با دانه هاي انار ترش و فلفل سبز تزيين كنيد و اگر ميل داريد كه كال كباب كمي مزه تند داشته باشد همراه سبزيها يك دانه فلفل سبز تند اضافه نماييد.