آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه قالب مخصوص را با کره چرب چرب کنید.
برنج را با والک مخلوط کنید و به صورت فشرده در قالب که با سلفون پوشش دادهاید بریزید و بفشارید.
سپس رویش کره آبکرده بدهید و در آن را با فویل ببندید و به طریق بنماری 1-5/1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک گوشت را به همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل خوب ورز دهید.
قدری روغن در تابه بریزید و از گوشت کوفته ریزه درست کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و کوفتهها را تفت دهید تا برشته شوند.
قدری زعفران نیز اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون قالب حاوی والک پلو را در ظرف مناسبی برگردانید و در حفره وسط آن کوفته بریزید و با گوجه گیلاسی آن را بیارائید.