Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

والک پلو با کوفته ریزه

والک پلو با کوفته ریزه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج باسماتی 4 پیمانه

کره 100-120 گرم

والک خرد کرده 500 گرم

گوشت چرخکرده (قرمز یا سفید) 500 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

زردچوبه به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه قالب مخصوص را با کره چرب چرب کنید.

برنج را با والک مخلوط کنید و به صورت فشرده در قالب که با سلفون پوشش داده‌اید بریزید و بفشارید.

سپس رویش کره آبکرده بدهید و در آن را با فویل ببندید و به طریق بن‌ماری 1-5/1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک گوشت را به همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل خوب ورز دهید.

قدری روغن در تابه بریزید و از گوشت کوفته ریزه درست کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و کوفته‌ها را تفت دهید تا برشته شوند.

قدری زعفران نیز اضافه کنید و تابه را  از روی حرارت بردارید. اکنون قالب حاوی والک پلو را در ظرف مناسبی برگردانید و در حفره وسط آن کوفته بریزید و با گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشوالک پلووالک پلو با کوفته ریزهپلو سنتی ایرانیطرز تهیه والک پلو تعداد بازديد: 1292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است