Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

بیج بیج با ماهی كیلكا

بیج بیج با ماهی كیلكا

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی كیلكا 1 كیلوگرم

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

روغن مایع سرخ‌كردنی به مقدار لازم

 

سبزی محلی* 15 دسته

 

*شامل گشیز، جعفری، زلنگ، انارریجه، اوجی و برگ سیر

 

مغز گردوی آسیاب‌كرده 150 گرم

 

رب انار 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ماهی‌ها را پس از تمیزكردن چرخ كنید.

بعد با پیازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه و قدری روغن، روی حرارت تفت دهید.

سپس سبزی‌ها را بشوئید و چرخ كنید و روی حرارت قراردهید تا آب آن كاملاً گرفته شود.

آن‌گاه مغز گردو و رب انار به این مواد بیفزائید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید و درِ ظرف را ببندید تا غذا جا بیفتد.

حالا آن را در ظرف مناسبی بكشید. و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت ماهیآشپزی دریاییماهی کیلکاغذای دریائیآشپزباشیبیج بیج تعداد بازديد: 2097 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است