Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

سیر قلیه

سیر قلیه

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ خرد كرده 1 عدد (حدود 1/5 كیلوگرم )

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

لپه 150 گرم

 

برگ سیر خرد كرده 2 - 3 دسته (100-150 گرم)

 

آب نارنج 5 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

مرغ را با نمك، فلفل و زردچوبه مزه‌دار كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

مرغ را در آن تفت دهید و به میزان كافی آب رویش بریزید و بگذارید بپزد. سپس لپه را بخیسانید و بپزید.

حالا قدری روغن، در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.

برگ سیر را در آن تفت دهید، لپه را نیز بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید و آن را درون مرغ بریزید.

حالا آب نارنج را بیفزائید و صبر كنید خورش جا بیفتد. سپس اندكی روغن در تابه بریزید و تخم‌مرغ‌ها را در آن بپزید.

اكنون تخم‌مرغ را خرد كنید و درون خورش بریزید. حالا سیر قلیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغغذای شمالیآشپزی شمالیمواد لازم سیر قلیهروش تهیه سیر قلیهسیر قلیه تعداد بازديد: 1656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است