تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
مرغ را با نمك، فلفل و زردچوبه مزهدار كنید. آنگاه در قابلمهی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
مرغ را در آن تفت دهید و به میزان كافی آب رویش بریزید و بگذارید بپزد. سپس لپه را بخیسانید و بپزید.
حالا قدری روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
برگ سیر را در آن تفت دهید، لپه را نیز بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید و آن را درون مرغ بریزید.
حالا آب نارنج را بیفزائید و صبر كنید خورش جا بیفتد. سپس اندكی روغن در تابه بریزید و تخممرغها را در آن بپزید.
اكنون تخممرغ را خرد كنید و درون خورش بریزید. حالا سیر قلیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.