تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پوست بادمجانها را بگیرید و كلاهكش را جدا سازید. آنگاه بادمجانها را از درازا نصف كنید، رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. حالا بادمجانها را با آب سرد بشوئید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. سپس در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.
حالا بادمجانها را در روغن سرخ كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون بادمجانها را در قابلمهی مناسبی قرار دهید و 1 پیمانه آب، زردچوبه و 1 قاشق سوپخوری از پیازداغ به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. حالا بادمجان را با قاشق چوبی هم بزنید تا له شود.
اینك كشك، نیمی از نعنا داغ، نیمی از پیازداغ، نیمی از سیرداغ، نیمی از گردو و فلفل را درون كشك بادمجان بریزید و مخلوط كنید. اكنون كشك بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیماندهی گردو، نعناداغ، پیازداغ و سیرداغ بیارائید.