تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و گوشت را بیفزائید و تفت دهید و اندكی فلفل و زردچوبه به آن بزنید. آنگاه آب را به گوشت بیفزائید و روی حرارت ملایم، بپزید. در اواخر پخت نمك را به گوشت بیفزائید. حالا برنج خیسانده را بپزید و صاف كنید.
در این میان قیسی را نیز بخیسانید و در قابلمه مناسبی، روغن بریزید. سپس برنج آبكشیده را همراه با گوشت، گرد لیمو، چغندر، هویج و سبزی، لابهلای هم در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، قرار دهید. اكنون قیسی را در روغن، تفت دهید و آن را روی ته چین بچینید.
اینك ته چین را به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.