تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده
نخود را یک شب در آب بخیسانید و بعد آن را بپزید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را افزوده و تفت دهید. آنگاه مرغ را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تفت دهید.
سپس نمک، فلفل، ادویه و قدری آب درون تابه بریزید و بگذارید مرغ بپزد و آبش کشیده شود. اکنون نخود، کشمش و ربانار را افزوده و مخلوط کنید. آنگاه برنج را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید.
اینک برنج و مواد فراهم کرده را لابهلای هم درون قابلمه مناسبی بریزید و پلو را روی اجاق دم کنید.
یادآوری: کشمش را قبل از مصرف، چند دقیقه در آب بخیسانید.