تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید و بگذارید آبش كشیده شود. آنگاه مرغ را ریز خرد كنید و در كاسهی مناسبی بریزید.
سپس پیازداغ، تخممرغها، نمك، فلفل و زعفران را به مرغ بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا اندكی روغن در تابهی مناسبی بریزید و مایهی فراهمكرده را به آن بیفزائید و دو طرف كوكو را برشته كنید.
اكنون چغرتمه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با مخلوط سس گوجهفرنگی و آب نارنج میل كنید.
یادآوری: چنانچه بخواهید چغرتمه را در قالبهای مافین تهیه كنید، مایهی فراهمكرده را در قالبهای چربكرده مافین بریزید و به مدت 20 دقیقه درفر گرمكرده بادمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.