تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پوست بادمجانها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد كنید. آنگاه رویشان نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید.
در تابهی مناسبی، روغن بریزید و بادمجانها را در آن سرخ كنید.
سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه تفت دهید و رب انار را بیفزائید. حالا داخل بادمجانها را با مخلوط گردو و سبزی پر كنید و در تابهی مناسبی بچینید.
اینك دایرهای از سر گوجهفرنگیها بردارید، داخلشان را خالی كنید و اندكی نمك بپاشید.
اكنون داخل گوجهفرنگیها را نیز با مخلوط گردو پر كنید و دایرهی جدا كرده از گوجهفرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجهفرنگیها را هم كنار بادمجانها بچینید.
اندكی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجهفرنگی قدری نرم شود.