Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 17:51

سور پیاز

سور پیاز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماهی شور (ماهی سوری)  500 گرم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پیاز درشت 2 عدد

 

فلفل چیلی 2 تا 3 عدد

 

لیمو عمانی 1 تا 2 عدد

 

روغن مایع  به میزان لازم

آشپزباشی- ملیحه امیرزاده

 

ابتدا ماهی را پوست بكنید و چند ساعت در آب بخوابانید. در طی این مدت، یكی دو بار آبش را عوض نمائید تا شوری آن گرفته شود. سپس در آبكش بگذارید. بعد پیاز را به صورت حلقه‌‌های خیلی نازك خردكنید و در روغن تفت دهید تا سبك شود. به ماهی نیز زردچوبه بزنید و آن را در روغن سرخ كنید.

حالا 2 تا 3 پیمانه آب جوشیده به آن بیفزائید و حرارت را ملایم كنید، چند دانه فلفل چیلی و لیموعمانی هم اضافه نمائید. در صورت دلخواه، می‌توانید 2 عدد سیب‌زمینی هم پوست بگیرید و به شكل مكعب خرد كنید و آن را در اواخر طبخ بیفزائید تا بپزد.

یادآوری: در بندرعباس، این غذا را معمولاً با نان میل می‌كنند. در صورت تمایل، می‌توانید این غذا را با پلو هم استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با پیازآشپزباشیملیحه امیرزادهسور پیازروش تهیه سور پیازمواد لازم سور پیاز تعداد بازديد: 1860 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است