آشپزباشی- ملیحه امیرزاده
ابتدا ماهی را پوست بكنید و چند ساعت در آب بخوابانید. در طی این مدت، یكی دو بار آبش را عوض نمائید تا شوری آن گرفته شود. سپس در آبكش بگذارید. بعد پیاز را به صورت حلقههای خیلی نازك خردكنید و در روغن تفت دهید تا سبك شود. به ماهی نیز زردچوبه بزنید و آن را در روغن سرخ كنید.
حالا 2 تا 3 پیمانه آب جوشیده به آن بیفزائید و حرارت را ملایم كنید، چند دانه فلفل چیلی و لیموعمانی هم اضافه نمائید. در صورت دلخواه، میتوانید 2 عدد سیبزمینی هم پوست بگیرید و به شكل مكعب خرد كنید و آن را در اواخر طبخ بیفزائید تا بپزد.
یادآوری: در بندرعباس، این غذا را معمولاً با نان میل میكنند. در صورت تمایل، میتوانید این غذا را با پلو هم استفاده كنید.