Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

ماش پَتی

ماش پَتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماش  1 كیلوگرم

 

اسفناج  3 كیلوگرم

 

كدوتنبل  1 عدد متوسط

 

چغندر قرمز ریز 10 عدد

 

سیر داغ به میزان لازم

 

فلفل، زردچوبه و نمك به میزان لازم

 

آب نارنج 1 پیمانه

آشپزباشی

 

ماش را در قابلمه بریزید و كمی آب  به آن بیفزائید و روی حرارت بجوشانید. سپس قدری آب سرد روی آن بریزید، تا پوستش جدا شود. بعد اسفناج را بشوئید، ریز خرد كنید، به ماش بیفزائید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

آن‌گاه پوست كدو را بگیرید، به اندازه یك بند انگشت خرد كنید و درون قابلمه بریزید. چغندر را نیز جداگانه بپزید و پوست بگیرید. اكنون چغندر را خرد كنید و به خوراك اضافه كنید. حالا سیرداغ، فلفل، زردچوبه و نمك را هم بیفزائید و صبر كنید تا چند جوش بزند.

در پایان، آب نارنج را در آن بریزید. همینكه غذا جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

یادآوری: در گرگان، این غذا، همراه با پلو و كوكوی سیب‌زمینی مصرف می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیماش پَتیروش تهیه ماش پَتیتهیه ماش پَتیمواد لازم ماش پَتیماش تعداد بازديد: 1423 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است