آشپزباشی
ماش را در قابلمه بریزید و كمی آب به آن بیفزائید و روی حرارت بجوشانید. سپس قدری آب سرد روی آن بریزید، تا پوستش جدا شود. بعد اسفناج را بشوئید، ریز خرد كنید، به ماش بیفزائید و به مدت 10 دقیقه بپزید.
آنگاه پوست كدو را بگیرید، به اندازه یك بند انگشت خرد كنید و درون قابلمه بریزید. چغندر را نیز جداگانه بپزید و پوست بگیرید. اكنون چغندر را خرد كنید و به خوراك اضافه كنید. حالا سیرداغ، فلفل، زردچوبه و نمك را هم بیفزائید و صبر كنید تا چند جوش بزند.
در پایان، آب نارنج را در آن بریزید. همینكه غذا جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.
یادآوری: در گرگان، این غذا، همراه با پلو و كوكوی سیبزمینی مصرف میشود.