تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی و آب گوجهفرنگی را اضافه كنید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا قرص عصاره مرغ را در آب داغ حل كنید و در قابلمه مناسبی بریزید. هویج، سیبزمینی و قارچ را به آن بیفزائید و روی اجاق بپزید. اكنون سس گوجهفرنگی فراهم كرده را نیز درون سوپ بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
نمك، فلفل و فلفل دلمهای را درون سوپ بریزید و 10 دقیقه دیگر، سوپ را بپزید تا جا بیفتد. در صورت دلخواه قدری آبلیموی تازه به آن بیفزائید و سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید.
یادآوری: میتوانید از 2 عدد گوجهفرنگی خرد كرده نیز در سوپ بهره بگیرید.