Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:46

سوپ گوجه‌فرنگی

سوپ گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

کره 50 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

آرد 50 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

آب گوجه‌فرنگی تازه 1 لیتر (4 پیمانه)

 

قرص عصاره‌ مرغ یا بره 2 عدد

 

آب داغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

هویج خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیب‌زمینی خرد كرده 1 عدد متوسط

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 150 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده یك نصفه

 

آبلیموتازه  به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

کره را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و آب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا قرص عصاره‌ مرغ را در آب داغ حل كنید و در قابلمه‌ مناسبی بریزید. هویج، سیب‌زمینی و قارچ را به آن بیفزائید و روی اجاق بپزید. اكنون سس گوجه‌فرنگی فراهم كرده را نیز درون سوپ بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

نمك، فلفل و فلفل دلمه‌ای را درون سوپ بریزید و 10 دقیقه‌ دیگر، سوپ را بپزید تا جا بیفتد. در صورت دلخواه قدری آبلیموی تازه به آن بیفزائید و سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید.

یادآوری: می‌توانید از 2 عدد گوجه‌فرنگی خرد كرده نیز در سوپ بهره بگیرید.

 

برچسب ها: سوپانواع سوپسوپ گوجه‌فرنگیسوپ گوجهمواد لازم سوپ گوجهطرز تهیه سوپ تعداد بازديد: 1529 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است