آشپزباشی - سرمه جلیلی :
روشتهیه
برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید. آنگاه از مواد فراهم کرده داخل قالبهای ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تيلاپيا را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كردهاید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت يك ربع پخته و به تكههاى يك اندازه درآورده و روى ته چينهاى آماده کرده قرار دهيد.
خواص زعفران
زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت
میتواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد.