تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برنج را از شب قبل یا از 4 ساعت پیش بخیسانید.
نیمی از روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را بیفزائید و تفت دهید.
آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و گوجهفرنگی را بیفزائید، در تابه را بگذارید و صبر كنید گوشت بپزد.
سپس برنج، خلال سیبزمینی، زعفران و750 میلیلیتر آب به آن بیفزائید و بگذارید آبش كشیده شود.
حالا كته را به مدت 30 دقیقه دم كنید و باقیماندهی روغن را بیفزائید.
اكنون اسلامبولی پلو را برای پذیرائی در دیس بكشید.
روزه داران بخوانند
دو هفته مانده به ماه رمضان به افراد سیگاری و یا كسانی كه عادت به نوشیدن پی در پی چای، قهوه یا نوشابه دارند توصیه میشود به تدریج از میزان كشیدن سیگار و نوشیدن چای، قهوه یا نوشابهی خود بكاهند و هر روز با فاصلهگذاری بیشتر بین دفعات تكرار، مصرف خود را كاهش داده و تحمل خود را افزایش دهند تا در ماهی كه پیش رو دارند، به سردرد و افت قندخون ناشی از عكسالعمل بدن در قبال قطع ناگهانی موارد فوق مبتلا نگردند.