آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قالب لوف به ابعاد 10×20 را چرب کنید. آنگاه برگهای درشت اسفناج را یک لحظه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند.
حالا کف و دیواره قالب را با آن بپوشانید. سپس کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید سویا، نمک، فلفل، سیر و پودر کاری را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا سویا پخته شود.
اینک پیازداغ، خامه و تخممرغ را با آن مخلوط کنید. سپس کره اضافی را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق آب کنید. حالا سیر و اسفناج را بیفزائید و تفت دهید.
برنج، خامه، تخممرغ و پودر جوز را نیز به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون هر دو مایه را به صورت لایه، لایه روی برگهای اسفناج بریزید و مابین هر لایه قدری پنیر بپاشید.
اینک باقیمانده برگهای اسفناج را روی ترین بچینید و آن را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.
سپس قالب را در سینی دیواره بلندی بگذارید و تا نیمه قالب آب بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 60 دقیقه بپزید.