آشپزباشی
روی فیلهی ماهی نمك بپاشید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید تا بوی ضُخم ماهی گرفته شود.
آنگاه ماهی را بشوئید و در آبكش بگذارید. گشنیز و شنبلیله را همراه با پیاز، فلفل چیلی و سیر چرخ كنید.
حالا در قابلمهای یكسوم پیمانه روغن بریزید و سبزیها را در آن تفت دهید تا آب آن كشیده شود.
بعد زردچوبه و رب گوجه را بیفزائید مخلوط كنید.
اكنون سبزی سرخكرده را از قابلمه درآورید و فقط یك قاشق سبزی در آن باقی بگذارید و ماهی را در آن تفت دهید.
سپس تمر را در 2 تا 3 پیمانه آب ولرم حل و صاف كنید و به ماهی نمائید.
درِ قابلمه را بگذارید و همین كه آب جوشید، سبزی را بیفزائید و فلفل چیلی را اضافه كنید.
درِ قابلمه را با دمكنی بپوشانید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اینك خورش را درظرف مناسبی بكشید و میل كنید.