آشپزباشی
گوشت، پیاز، نخود خیسانده، برنج و ترخون را درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد، نرم و یكدست شود. اكنون تخممرغ، زردچوبه، آرد پودر كاری، كشمش، نمك و فلفل را به مواد فراهمكرده بیفزائید.
سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. حالا هر بار قدری از مایه بردارید، در دست شكل دهید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون شامی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
یادآوری: اگر مایه سفت بود، تخممرغ سوم و اگر شل بود كمی آرد سیبزمینی به آن اضافهنمائید.