تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجانها را بشوئید و با چاقو شكافهائی در آنها ایجاد كنید. آنگاه بادمجانها را روی آتش یا شعلهی اجاقگاز كبابی كنید. سپس بادمجانها را كنار بگذارید تا اندكی خنك شوند و به آرامی پوستشان را بگیرید و كلاهك بادمجان را هم جدا كنید.
حالا بادمجانها را روی تختهی مخصوص آشپزخانه قرار دهید و با چاقوی تیز ساطوری كنید. اكنون روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس سیر را بیفزائید و تفت دهید. بعد بادمجانها را بیفزائید و تقریباً 8 دقیقه تفت دهید.
اینك زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزایید و مخلوط كنید. حالا گوجهفرنگیها را درون میرزاقاسمی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقهی دیگر خورش را بپزید. آنگاه تخممرغها را درون میرزاقاسمی بشكنید و بگذارید بپزد.
اكنون خورش را برای پذیرائی در خورشخوری بكشید و با برنج میل كنید.
یادآوری: برای آراستن میرزاقاسمی میتوانید تخممرغ دیگری را نیمرو كنید و روی آن قرار دهید.