Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

میرزاقاسمی

میرزاقاسمی

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 1 كیلوگرم

 

روغن 100-150 گرم

 

سیر له كرده 1 بوته

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خرد كرده 3 عدد متوسط

 

تخم‌مرغ 3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بادمجان‌ها را بشوئید و با چاقو شكاف‌هائی در آنها ایجاد كنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را روی آتش یا شعله‌ی اجاق‌گاز كبابی كنید. سپس بادمجان‌ها را كنار بگذارید تا اندكی خنك شوند و به آرامی پوستشان را بگیرید و كلاهك بادمجان را هم جدا كنید.

حالا بادمجان‌ها را روی تخته‌ی مخصوص آشپزخانه قرار دهید و با چاقوی تیز ساطوری كنید. اكنون روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس سیر را بیفزائید و تفت دهید. بعد بادمجان‌ها را بیفزائید و تقریباً 8 دقیقه تفت دهید.

اینك زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزایید و مخلوط كنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را درون میرزاقاسمی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را درون میرزا‌قاسمی بشكنید و بگذارید بپزد.

اكنون خورش را برای پذیرائی در خورش‌خوری بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری: برای آراستن میرزاقاسمی می‌توانید تخم‌مرغ دیگری را نیمرو كنید و روی آن قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بادمجانغذا با بادمجانغذای شمالیدستور تهیه میرزا قاسمیآشپزی شمالیمیرزاقاسمی تعداد بازديد: 2058 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است