طرز تهیه
در ادامه پیاز را رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. سپس به همراه گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید و مواد را خوب ماساژ دهید تا مسنجم شود و بعد از مواد قلقلی کوچک تهیه کنید و داخل تابه به همراه روغن سرخ کنید.
شوید را پاک کنید و بشورید و صبر کنید تا خشک شود و بعد ساطوری ریز خرد کنید. برنج را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوش بیاید و نرم شود و در انتهای پخت لوبیا چشم بلبلی پخته شده را اضافه کنید و برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه با روغن بریزید.
در ادامه باید کمی از شوید خرد شده و زعفران و گوشت قلقلی به صورت لایه بریزید تا برنج و مواد تمام شود و بعد پلو شوشتری با گوشت قلقلی را دم بگذارید و در انتها روی آن کمی کره و زعفران بریزید و به همراه سبزی خوردن یا سالاد میل کنید. نوش جان.