Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

سبزی‌پلو با ماهی

سبزی‌پلو با ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج  4 پیمانه

کره یا روغن  به میزان لازم

سبزی (اسفناج، گشنیز و تره) 500 گرم

ماهی سمن 4-6 تکه

نمک به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

آرد سفید 4 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آرد سوخاری به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

حالا سبزی را با برنج مخلوط کرده و در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق 30 دقیقه دم کنید در این فاصله فیله ماهی را با نمک و زعفران مزه‌دار کنید.

سپس در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم‌مرغ بزنید و در نهایت در آردسوخاری بغلتانید و در روغن داغ آن را سرخ کنید.

اکنون سبزی‌پلو را در دیس مناسبی بکشید و به همراه ماهی سرو نمائید.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشماهی سرخکردهغذای شب عیدسبزی پلو با ماهیسبزی پلو ماهی افغانطرز تهیه سبزی پلو افغانغذای نوروزی تعداد بازديد: 1246 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است