آشپزباشی
ابتدا فر یا آون تستر(تاون) را با دمای 150 درجهی سانتیگراد گرم نمائید. تخم مرغهای آبپز را پوست بگیرید و ورقه كنید. به ازای هر نفر 4 قطعه نان تست در نظر بگیرید و روی 2 قطعه از نانهای هر نفر 30 گرم پنیر سفید بمالید و روی پنیرها كمی جعفری تازه بگذارید.
سپس ورقههای تخم مرغ را بچینید. حالا پنیر تست را از پوشش بیرون بیاورید و روی هر قطعه نان 1 ورق پنیر تست قرار دهید و قطعهای نان تست روی آن بگذارید و در سینی فر بچینید. آنگاه به مدت 10 دقیقه در طبقهی وسط فر(تاون) قرار دهید تا پنیر تست كمی نرم شود و روی تخم مرغ بچسبد. حال، ساندویچ آمادهی مصرف است.
یادآوری: در صورت نداشتن دسترسی به آون تستر یا فر، میتوانید از تابهی دردار با حرارت ملایم (شعلهپخشكن) كمك بگیرید.