Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

تست تخم مرغ با دو پنیر

تست تخم مرغ با دو پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم مرغ آبپز سفت 4 عدد

 

نان برشتی (تست) 16 قطعه

 

پنیر سفید 120 گرم

 

پنیر تست 8 ورق

 

جعفری تازه  50 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا فر یا آون تستر(تاون) را با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد گرم نمائید. تخم مرغ‌های آبپز را پوست بگیرید و ورقه كنید. به ازای هر نفر 4 قطعه نان تست در نظر بگیرید و روی 2 قطعه از نان‌های هر نفر 30 گرم پنیر سفید بمالید و روی پنیرها كمی جعفری تازه بگذارید.

سپس ورقه‌های تخم مرغ را بچینید. حالا پنیر تست را از پوشش بیرون بیاورید و روی هر قطعه نان 1 ورق پنیر تست قرار دهید و قطعه‌ای نان تست روی آن بگذارید و در سینی فر بچینید. آن‌گاه به مدت 10 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر(تاون) قرار دهید تا پنیر تست كمی نرم شود و روی تخم مرغ بچسبد. حال، ساندویچ آماده‌ی مصرف است.

یادآوری: در صورت نداشتن دسترسی به آون تستر یا فر، می‌توانید از تابه‌ی در‌دار با حرارت ملایم (شعله‌پخش‌كن) كمك بگیرید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیتست تخم مرغ با دو پنیرآموزش تست تخم مرغتخم مرغ و پنیرروش تهیه تخم مرغ و پنیر تعداد بازديد: 1680 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟