آشپزباشی
ابتدا در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سیر را بیفزائید و قدری سرخ كنید. آنگاه شوید را اضافه كنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
اینك باقلا، نمك و زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید. (این كار سبب میشود تا باقلا در هنگام پخت له نشود). در این هنگام آب را اضافه نمائید و صبر كنید تا باقلا بپزد.
اكنون تخممرغها را به آرامی بشكنید و درون خورش، بریزید. و حرارت را ملایم نمائید. درِ قابلمه را ببندید و صبر كنید تا تخممرغها سفت شود.
حالا خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.