روشتهیه
گوشت را به همراه یک عدد پیاز قاچ شده، لوبیا و کمی ادویه در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بپزد. در این فاصله دو عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد کرده، سرخ کنید و به آن زردچوبه بزنید. بعد از اینکه گوشت و لوبیا پخت، برنج، ماش و نمک را افزوده و اجازه دهید تا خوب بپزد و برنج کاملاً شکفته شده و لعاب بیندازد. پس از آن سبزی خرد شده را اضافه کنید تا بپزد. در آخر پیاز داغ را افزوده، نمک و ادویه را اندازه کرده و حدود نیم ساعت زمان دهید تا آش جا بیفتد.
نکته
با توجه به اینکه دستورالعملهای متنوعی برای غذاهای سنتی هر منطقه وجود دارد، سعی کردم روشی را انتخاب کنم که از افراد بیشتری درباره آن شنیدهام و دیدهام، مثلاً برای این آش گاهاً فقط از اسفناج استفاده میشود یا برای لعاب آن برنج استفاده نکرده و ماش بیشتری استفاده میکنند.