Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

بزماش (یزد)

بزماش (یزد)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت استخوان‌دار چرب  ....................   300 گرم

پیاز..............3 عدد

لوبیا قرمز.............نصف پیمانه

ادویه، نمک و روغن................به مقدار لازم

برنج ایرانی...............نصف پیمانه

ماش............یک پیمانه

سبزی شامل شوید، تره و جعفری.................200 گرم

اسفناج................200 گرم

روش‌تهیه

گوشت را به همراه یک عدد پیاز قاچ شده، لوبیا و کمی ادویه در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بپزد. در این فاصله دو عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد کرده، سرخ کنید و به آن زردچوبه بزنید. بعد از اینکه گوشت و لوبیا پخت، برنج، ماش و نمک را افزوده و اجازه دهید تا خوب بپزد و برنج کاملاً شکفته شده و لعاب بیندازد. پس از آن سبزی خرد شده را اضافه کنید تا بپزد. در آخر پیاز داغ را افزوده، نمک و ادویه را اندازه کرده و حدود نیم ساعت زمان دهید تا آش جا بیفتد.

 

نکته

با توجه به اینکه دستور‌العمل‌های متنوعی برای غذاهای سنتی هر منطقه وجود دارد، سعی کردم روشی را انتخاب کنم که از افراد بیشتری درباره آن شنیده‌ام و دیده‌ام، مثلاً برای این آش گاهاً فقط از اسفناج استفاده می‌شود یا برای لعاب آن برنج استفاده نکرده و ماش بیشتری استفاده می‌کنند.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهغذای ایرانیبزماشطرز تهیه بزماش تعداد بازديد: 444 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است