آشپزباشی - آرزو صفري :
روشتهیه
قدري روغن در قابلمهي مناسبي بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. ادويهها را نيز بيفزائيد و كمي تفت دهيد. آنگاه رب گوجهفرنگي را اضافه كنيد.
سپس نخود، لوبيا، گندم و جو را - كه 12 ساعت از قبل خيساندهايد- در قابلمه بريزيد و گوشت را نيز بيفزائيد. حالا به مقدار كافي آب سرد بريزيد تا روي مواد را بپوشاند. همينكه آب جوشيد، شعلهي اجاق را كم كنيد تا گوشت و حبوبات بپزند. پس از گذشت حدود يك ساعت، همهي مغزها (بادام، پسته، فندق و گردو) را بيفزائيد. در اواخر پخت، سيبزمينيها را پوست بگيريد و در آبگوشت بريزيد. در پايان، نمك و زعفران دمكرده را به آبگوشت اضافه نمائيد. اكنون صبر كنيد تا آبگوشت جا بيفتد. بعد آبگوشت را در كاسه بريزيد، مواد ديگر را با گوشتكوب بكوبيد، آن را در ظرف مناسبي بكشيد و رويش را با آجيل تزئين كنيد.