تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا گندم له شود. آنگاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از ستخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له شده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید. اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید،
روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.
یادآوری: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تار و پود گوشت از هم جدا میشود و هلیم كشدار نمیشود!
یادآوری: گوشت هلیم پس از پخت میباید یك پیمانه آب داشته باشد.
یادآوری: گندم را با حرارت ملایم و بدون همزدن بپزید.