تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پاچه باقلا را از شب قبل بخیسانید و پوستش را بگیرید. آنگاه روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید.
حالا زردچوبه و باقلا را اضافه كنید و 5 - 8 دقیقه تفت دهید. اكنون شوید را بیفزائید، اندكی تفت دهید و به مقدار كافی آب روی باقلا بریزید و بگذارید بپزد ولی له نشود!
اینك قدری نمك و فلفل درون خورش بریزید و حفرههائی در آن ایجاد كنید. تخممرغها را درون این حفرهها بشكنید و در قابلمه را ببندید تا تخممرغها با حرارت ملایم بپزند و خورش جا بیفتد.
آنگاه خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.
یادآوری: معمولا برای هر نفر یك تخممرغ در نظر گرفته میشود.