روشتهیه
لوبیا چیتی را جوشانده و آب آن را دور بریزید و با کمی نمک و فلفل بپزید. عدس را بپزید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یکدوم قاشق سوپخوری زردچوبه بریزید و پیازداغ را افزوده و سپس عدس و لوبیای پخته را اضافه کنید، سیبزمینی را هم افزوده و نمک و فلفل و تخم گشنیز غذا را اندازه کنید و غذا را جا بیندازید، در 10 دقیقه آخر پخت جعفری و گشنیز خردشده را اضافه کنید. غذا را در ظرف مناسب سرو ریخته و کره را با آن مخلوط کنید تا آب شود و با گشنیز و جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.
نکته
عدس از یک ساعت و لوبیا چیتی حداقل از 12 ساعت قبل باید خیس شود.