Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 23:41

شوربا

شوربا

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 150 گرم

 

سبزی آش خرد كرده (تره، شوید، جعفری، گشنیز و اسفناج) 500 گرم

 

گوشت چرخكرده 350 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

كره 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی، تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه سه‌چهارم از برنج را در آن بریزید و بپزید. سپس نیمی از سبزی را بیفزائید و 15 دقیقه بپزید.

حالا در كاسه‌ی دستگاه غذاساز گوشت، باقیمانده‌ی سبزی و باقیمانده‌ی برنج را همراه با نمك، فلفل و زردچوبه در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.

اكنون از این مخلوط كوفته‌ریزه‌هائی به اندازه‌ی گردو بسازید و درون آش بریزید. كره را نیز بیفزائید و در حدود یك ساعت آش را بپزید.

یاد‌آوری: در صورت دلخواه می‌توانید یك‌دوم پیمانه آبغوره به شوربا بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتآش و سوپآموزش آشآشپزی با برنجسبزی آشآشپزی رمضانشوربا تعداد بازديد: 3295 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است