تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمهی مناسبی، تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه سهچهارم از برنج را در آن بریزید و بپزید. سپس نیمی از سبزی را بیفزائید و 15 دقیقه بپزید.
حالا در كاسهی دستگاه غذاساز گوشت، باقیماندهی سبزی و باقیماندهی برنج را همراه با نمك، فلفل و زردچوبه در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.
اكنون از این مخلوط كوفتهریزههائی به اندازهی گردو بسازید و درون آش بریزید. كره را نیز بیفزائید و در حدود یك ساعت آش را بپزید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید یكدوم پیمانه آبغوره به شوربا بیفزائید.