آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا لوبیا را پس از شستن، در آبگرم به مدت نیم ساعت بخیسانید. سپس بپزید و كنار بگذارید. برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته، نسبتاً زنده آبكش كنید. حالا به گوشت نمك بزنید و نیم ساعت كنار بگذارید. در ماهیتابه مناسبی، كره را روی اجاق گرم كنید و قطعههای گوشت را در آن كاملاً تفت دهید.
در پایان، كمی زعفران روی گوشت بپاشید. اینك در كاسه مناسبی، تخممرغها و ماست را خوب مخلوط سازید. آنگاه روغن مایع و زعفران را بیفزائید و بزنید و با برنج مخلوط نمائید. ظرف نسوز مناسبی بردارید و با مقداری روغن مایع، كف و دیواره ظرف را چرب سازید. یك لایه از برنج زعفرانی را به ضخامت 2 سانتیمتر كف ظرف پهن كنید.
سپس شوید و لوبیا را با باقیمانده برنج مخلوط كنید. بوقلمون را روی لایه اول برنج بچینید. حالا باقیمانده برنج را در ظرف بریزید و با پشت قاشق بفشارید.
آب مرغ را روی برنج بریزید، روی ظرف را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت یك ساعت بپزید. آنگاه تهچین را در ظرف مناسبی برگردانید و اطرافش را با لوبیا بیارائید.