تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پوست بادمجانها را بگیرید، درشت خرد كنید و در قابلمهی مناسبی بریزید.
آنگاه به میزان كافی آب رویش بریزید و بگذارید بپزد.
سپس برنج را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا آبش كشیده شود.
حالا مخلوط بادمجان و برنج را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و له كنید.
اكنون گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را بپزید و بگذارید آب گوشت به یكدوم پیمانه برسد.
آنگاه گوشت را بكوبید و همراه با آبش به مخلوط بادمجان و برنج بیفزائید و روی اجاق بگذارید.
حالا كشك، زعفران، نعناداغ، پیازداغ و سیرداغ را بیفزائید و مخلوط كنید تا هلیم گرم شود.
اكنون هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعناداغ، گردو و پیازداغ بیارائید.