Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

سمبوسه سنتی

سمبوسه سنتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سيب‌زمينی درشت................... ٣ عدد

کره................. به مقدار لازم

نمك، فلفل و پودر سير.................. به مقدار لازم

تخم‌مرغ.................. ٢ عدد

ادويه جنوبی (در صورت تمایل)................. ٢ قاشق چای‌خوری

رب گوجه............... ١ قاشق سوپ‌خوری

جعفری خردشده................ ٢ قاشق سوپ‌خوری

نان لواش................. به تعداد لازم

روغن برای سرخ‌کردن.................. به مقدار لازم

روش‌تهیه

سيب‌زمينی‌ها را حبه‌ای خرد كرده و با كره، نمك، فلفل، پودر سير و آب روی حرارت بگذاريد تا پخته شود. تخم‌مرغ‌ها را آب‌پز کرده و به صورت نگينی درشت خرد كنيد.

سيب‌زمينی‌ها كه پخت كمی با پشت چنگال آن‌ها را له كنيد (كاملاً پوره نشود). در تابه‌ای كمی كره را ذوب كرده و ادويه و رب را در آن تفت دهید، سيب‌زمينی را افزوده و كمی تفت دهید و نمك و فلفل اضافه كنيد. شعله را خاموش کرده و تخم‌مرغ و جعفری را بیفزایید. نان‌های لواش را به صورت نوارهای باريك قيچی كنيد.

مخلوط سيب‌زمينی را روی نان گذاشته و به صورت سمبوسه‌ای بپيچيد و در روغن داغ سرخ نمایید.

نکته:اين سمبوسه به صورت سنتی با سس تند و سس انبه سرو می‌شود.

برچسب ها: سمبوسه سیب زمینیسمبوسهطرز تهیهسمبوسه سنتی تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است