تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
نخود را از شب قبل بخیسانید و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را در روغن تفت دهید.
سپس نخود، گوجهفرنگی و زیره را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آب را اضافه كنید و بگذارید گوشت و نخود با حرارت ملایم بپزد.
اینك برنج خیسانده و نمك را نیز به گوشت بیفزائید و صبر كنید برنج بپزد و آبش كشیده شود.
اكنون دمی آبگوشت را به مدت تقریبی 30 دقیقه دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.