تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت را همراه با پیاز، نمک، زردچوبه و به میزان کافی آب، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت نیمپز شود. آنگاه گوشت را از آبش جدا کنید و آن را چرخ نمائید. سپس نعنا را بیفزائید و دوباره گوشت را چرخ کنید.
حالا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و یک دوم پیمانه از آب گوشت، فلفل، دارچین و زعفران را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید.
اینک کفگیر مخصوص بریانی را با روغن چرب سازید و قدری دارچین بپاشید. حالا هربار به اندازه نارنگی از مایه بریانی بردارید و در قالب بگذارید و بفشارید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بریانی برشته شود.
اکنون بریانی را روی نان برگردانید و با خلال بادام بیارائید.
یادآوری: چنانچه کفگیر بریانی در دسترستان نبود، میتوانید از تابه کوچکی استفاده کنید.