تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس گردو، كشمش و ماهی تن را بیفزائید و قدری تفت دهید.
حالا در تابه دیگری 2 قاشقسوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. ادویه، گردلیمو، نمك، فلفل و دارچین را بیفزائید و تفت دهید. اینك همه مواد را، با برنج و سبزی، مخلوط كنید.
حال در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید، مخلوط برنج را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید. سپس پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید 5 حبه سیر لهكرده را با پیاز مخلوط كنید و تفت دهید.