تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
گوشت، جعفری، پیاز، زردچوبه و نمك را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید و از آن كوفته قلقلی بسازید. آنگاه كوفتهها را در روغن تفت دهید و كنار بگذارید.
سپس پیاز و گردو را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا عطر گردو بلند شود.
حالا رب انار، شكر و آب را به آن بیفزائید و بگذارید خورش با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد.
اكنون گوشت قلقلیها را به فسنجان بیفزائید و صبر كنید خورش جا بیفتد.
اینك فسنجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و قدری دارچین رویش بپاشید. در صورت دلخواه میتوانید كشمش را در اندكی روغن تفت دهید و به فسنجان بیفزائید.