Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 09:19

فسنجان با كوفته قلقلی

فسنجان با كوفته قلقلی

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

جعفری خرد كرده 200 گرم

 

پیاز رنده كرده و آب‌گرفته 1 عدد

 

زردچوبه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

گردوی آسیاب كرده 350 گرم

 

رب انار 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

دارچین برای تزیین به میزان لازم

 

كشمش در صورت تمایل 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

گوشت، جعفری، پیاز، زردچوبه و نمك را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید و از آن كوفته قلقلی بسازید. آن‌گاه كوفته‌ها را در روغن تفت دهید و كنار بگذارید.

سپس پیاز و گردو را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا عطر گردو بلند شود.

حالا رب انار، شكر و آب را به آن بیفزائید و بگذارید خورش با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد.

اكنون گوشت قلقلی‌ها را به فسنجان بیفزائید و صبر كنید خورش جا بیفتد.

اینك فسنجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و قدری دارچین رویش بپاشید. در صورت دلخواه می‌توانید كشمش را در اندكی روغن تفت دهید و به فسنجان بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای شمالیآشپزی شمالیفسنجان با كوفته قلقلیآموزش فسنجانانواع فسنجانكوفته قلقلیگوشت قلقلی‌ تعداد بازديد: 1625 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است