Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

واویشكا

واویشكا

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پوره ی گوجه‌فرنگی 500 گرم

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 - 6 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.

حالا پوره‌ی گوجه‌فرنگی و پیازداغ را بیفزائید و بگذارید گوشت با حرارت ملایم بپزد.

سپس تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ای بشكنید و با چنگال هم بزنید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را درون واویشكا بریزید و مخلوط كنید و بگذارید تخم‌مرغ‌ها بپزد و واویشكا جا بیفتد.

اكنون واویشكا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و در كنار چلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای شمالیآشپزی شمالیمواد لازم واویشکاروش تهیه واویشکادستور تهیه واویشکاواویشکا تعداد بازديد: 1489 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است