Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1403 - 05:02

دمپختک شیرازی

دمپختک شیرازی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
گوشت گوساله: ۳ تکه
پیاز: ۲ عدد
کلم برگ سفید: نصف یک کلم کامل
هویج: ۱ عدد
ترکیب ریحان، تره، جعفری و شوید خرد شده: ۱ لیوان
ترخون خشک: نصف قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره: به میزان لازم
سیر: ۵ حبه
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه برای درست کردن این دمپختک خوشمزه، ابتدا ۱ عدد پیاز را خرد کنید و همراه با دو حبه سیر و کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و تکه‌های گوشت را همراه با زردچوبه و فلفل اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید، سپس ۱ لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و درب قابلمه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا گوشت بپزد. در مرحله بعد ۱ عدد پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و صبر کنید تا پیاز کمی نرم و طلایی شود، سپس ۵ حبه سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و بعد مقداری زردچوبه، نمک و فلفل و پودر زیره اضافه کنید. در مرحله بعد هویج و کلم خرده شده را اضافه کنید، سپس سبزی خرد شده و ترخون خشک را داخل قابلمه بریزید و مواد را حدود ۵ دقیقه تفت بدهید. حالا عدس و گوشت پخته را همراه با برنجی که از قبل خیس داده‌اید، به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و آب گوشت را روی برنج بریزید. اجازه بدهید برنج بجوشد و آب برنج کشیده شود، سپس دمکنی بگذارید و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد و بعد از آن آماده سرو است. این دمپختک خوشمزه را حتما همراه با سالاد شیرازی میل کنید، نوش جان.
تعداد بازديد: 52 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟