آشپزباشی- آرزو صفری
پیاز را خرد كنید و كمی در روغن تفت دهید. آنگاه ادویه را همراه با رب گوجهفرنگی به آن بیفزائید و كمی هم بزنید. بعد لوبیا سفید و گندم را - كه حدود 12 ساعت خیساندهاید - اضافه كنید. سپس گوشت را بیفزائید. حالا كلم قمریها را پوست بگیرید و چند قاچ كنید و به مواد فوق بیفزائید.
در پایان، آب به قابلمه اضافه كنید تا جائی كه روی تمام مواد را بگیرد. اكنون شعله را ملایم كنید تا حبوبات، گوشت و كلم قمری بپزند. سپس نمك آبگوشت را اندازه نمائید و پودر لیموعمانی را بیفزائید. تمام مواد كه پخت و لیموعمانی هم به مزه آبگوشت پیوست، آن را نوشجان فرمائید.