Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

آبگوشت قنبید

آبگوشت قنبید

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز 1 عدد

 

زردچوبه و ادویه ‌كاری به میزان لازم

 

رب‌ گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

لوبیا سفید 200 گرم

 

گندم پوست‌كنده  100 گرم

 

گوشت گوسفندی  500 گرم

 

كلم قمری درشت (قنبید) 2 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

پودر لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- آرزو صفری

 

پیاز را خرد كنید و كمی در روغن تفت دهید. آن‌گاه ادویه را همراه با رب گوجه‌فرنگی به آن بیفزائید و كمی هم بزنید. بعد لوبیا سفید و گندم را - كه حدود 12 ساعت خیسانده‌اید - اضافه كنید. سپس گوشت را بیفزائید. حالا كلم قمری‌ها را پوست بگیرید و چند قاچ كنید و به مواد فوق بیفزائید.

در پایان، آب به قابلمه اضافه كنید تا جائی كه روی تمام مواد را بگیرد. اكنون شعله را ملایم كنید تا حبوبات، گوشت و كلم قمری بپزند. سپس نمك آبگوشت را اندازه نمائید و پودر لیموعمانی را بیفزائید. تمام مواد كه پخت و لیموعمانی هم به مزه آبگوشت پیوست، آن را نوش‌جان فرمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآبگوشتآموزش آبگوشتآشپزباشیآرزو صفریروش تهیه آبگوشتآبگوشت قنبید تعداد بازديد: 1739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است