تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه شامی نخودچی
گوشت، پیاز، آرد نخودچی، سیبزمینی، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، بیکینگپودر و تخممرغها را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب مخلوط شود.
در صورت سفت بودن کمی آب اضافه کنید تا مایه نرمی حاصل شود. یک ساعت در یخچال قرار دهید. اکنون روغن را در تابه مناسبی روی اجاق داغ کنید، هربار قدری از مایه را برداشته و در دست فرم دهید.
حفرهای در وسط آن ایجاد کنید و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.