Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 15 مهر 1403 - 04:00

طرز تهیه شامی نخودچی

طرز تهیه شامی  نخودچی

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 گوشت چرخکرده بدون چربی 500 گرم

 

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

 

آرد نخودچی 300 گرم

 

سیب زمینی پخته و رنده کرده 150 گرم

 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

 

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 3 عدد

 

آب در صورت نیاز به میزان کافی

 

روغن برای سرخکردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه شامی  نخودچی

گوشت، پیاز، آرد نخودچی، سیب‌زمینی، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، بیکینگ‌پودر و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب مخلوط شود.

در صورت سفت بودن کمی آب اضافه کنید تا مایه نرمی حاصل شود. یک ساعت در یخچال قرار دهید. اکنون روغن را در تابه مناسبی روی اجاق داغ کنید، هربار قدری از مایه را برداشته و در دست فرم دهید.

حفره‌ای در وسط آن ایجاد کنید و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

 

برچسب ها: انواع شامیشامی کبابشامی نخودچیشامی نخودطرز تهیه شامی نخودچیدرست کردن شامی نخودچیمواد لازم شامی نخودچی تعداد بازديد: 2918 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است