تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوجهفرنگیها را بشوئید و هر كدام را با چاقو، دو قسمت كنید و در تابهی مناسبی بریزید. آنگاه تابه را روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید، آب را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا گوجهفرنگیها بپزند.
حالا در تابه را بردارید و به كمك چنگال، پوست گوجهفرنگیها را جدا كنید. سپس با پشت چنگال گوجهفرنگیها را له كنید و كره، فلفل سبز، نمك و فلفل سیاه را به آن بیفزائید.
اینك گوجهفرنگی را 15 دقیقهی دیگر، بپزید تا آبش كاملا كشیده شود. اكنون تخممرغها را اضافه كنید و املت را به سرعت هم بزنید تا تخممرغها بپزد.
آنگاه املت را در ظرف مناسبی بكشید و اندكی فلفل سیاه رویش بپاشید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید دو قاشق سوپخوری پیازداغ به املت بیفزائید.