Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

املت گوجه فرنگی (مقرون به صرفه)

املت گوجه فرنگی (مقرون به صرفه)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی سالم و رسیده 750 گرم

 

آب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

كره 100 گرم

 

فلفل سبز تند، خرد كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

تخم‌مرغ همزده 8 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و هر كدام را با چاقو، دو قسمت كنید و در تابه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه تابه را روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید، آب را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا گوجه‌فرنگی‌ها بپزند.

حالا در تابه را بردارید و به كمك چنگال، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا كنید. سپس با پشت چنگال گوجه‌فرنگی‌ها را له كنید و كره، فلفل سبز، نمك و فلفل سیاه را به آن بیفزائید.

اینك گوجه‌فرنگی را 15 دقیقه‌ی دیگر، بپزید تا آبش كاملا كشیده شود. اكنون تخم‌مرغ‌ها را اضافه كنید و املت را به سرعت هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.

آن‌گاه املت را در ظرف مناسبی بكشید و اندكی فلفل سیاه رویش بپاشید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق سوپخوری پیازداغ به املت بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاملتغذای مقرون به صرفهاملت گوجه فرنگیروش تهیه املتآشپزی مقرون به صرفهآشپزی با گوجه فرنگی تعداد بازديد: 3490 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است