Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

سبزی پلو با کیلکای برشته

سبزی پلو با کیلکای برشته

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج ایرانی   ............3 پیمانه

سبزی پلویی  .............. 350 گرم

کره یا روغن  ............... 100 گرم

ماهی کیلکا  ............... 500 گرم

زعفران حلکرده  ..............  3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل .............   به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش تهیه

برنج را بشوئید ،بخیسانید و آبکش کنید.آن گاه با سبزی پلو مخلوط کنید.سپس در قالب های کوچک قدری کره یا روغن بمالید،اینک تعدادی ماهی کیلکای مزه دار کرده با زعفران،نمک و فلفل را کف قالب قرار دهید و با پلو روی سطح آن را بپوشانید و بفشارید. حالا روی قالب ها را سلفون بکشید و در سینی فر قرار دهید و به مدت 30-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد آن را بپزید.حالا در ظرف مناسبی پلو را برگردانید و در کنارش چند عدد ماهی کیلکای برشته  بگذارید.

 

یادآوری

  کیلکاها را تمیز کنید و در صافی بریزید.سپس با نمک مزه دار کنید و در ظرف دیگری قدری آرد و زردچوبه بریزید و کیلکاها را در آن بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید تا برشته و چیپسی شود.

می توانید با پلوی ساده نیز این غذا را سرو کنید.

 

خواص  ماهی کیلکا

ماهی کیلکا یکی از مهم‌ترین انواع ماهی‌های اختصاصی دریای مازندران می‌باشد. ماهی کیلکا با جثه‌ی بسیار کوچک (به طول متوسط ۷ تا ۱۰سانتی‌متر و وزن ۷ تا ۱۰ گرم) سرشار از پروتئین، ویتامین و کلسیم می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیمزه دار کردن ماهیماهی کیلکاطرز تهیهسبزی پلو با ماهی تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است