آشپزباشی- مرضیه مرشدی
برگهای اسفناج را بخارپز كنید تا قدری نرم شود. آنگاه ظرف نسوزی را به گنجایش 6 پیمانه بردارید و چرب كنید و كف و دیواره ظرف را با برگهای اسفناج بپوشانید. حالا نیمی از مایه مرغ را روی برگهای اسفناج بریزید و صاف كنید. سپس مایه اسفناج را بریزید و روی آن را نیز صاف كنید.
آنگاه باقیمانده مایه مرغ را بیفزائید و رویش را با برگهای اسفناج بپوشانید. روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در سینی عمیقی بگذارید. حال در سینی آب داغ بریزید به گونهای كه تا نیمه ظرف را بگیرد. سینی را در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعت بپزید. اكنون ترین اسفناج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی برگردانید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه مایه میانی با مرغ: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز، فیله مرغ و ادویه كاری را بیفزائید و تفت دهید تا فیله مرغ بپزد. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد خنك شوند. سپس خامه و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
روش تهیه مایه میانی با اسفناج: اسفناج، سیر و كره را در تابه بریزید و روی اجاق تفت دهید تا آب اسفناج گرفته شود. آنگاه صبر كنید تا اسفناج خنك شود و بعد باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: پوست گوجهفرنگیها را بگیرید و دور بریزید و گوجهفرنگیها را پوره كنید. آنگاه پوره گوجهفرنگی، پیاز، سركه و شكر را در تابه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی ده دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و قدری غلیظ شود. اكنون سس گوجهفرنگی را از روی حرارت بردارید و در سس خوری بریزید.