تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
ماش را بشوئید، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه ماش را بپزید تا پوستش جدا شود.
سپس گوشت چرخكرده را همراه با پیاز، نمك و فلفل كاملا ورز دهید و به صورت كوفته ریزه درآورید.
حالا كوفته ریزهها را در روغن تفت دهید. نیمی از كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
پس از آن ماش، كوفتهریزه و برنج آبكشیده را لابهلای هم در قابلمه بریزید. باقیماندهی كره را نیز رویش بدهید و مخلوطپلو را 30 دقیقه دم كنید.
آنگاه مخلوطپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با خلال پسته، خلال بادام و زعفران حلكرده بیارائید.