آشپزباشی
ابتدا بادمجانها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.
سپس شكافی در آنها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.
آنگاه گوشت را همراه با پیاز، 2 قاشق رب گوجهفرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.
اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجانها را از آن پر كنید.
اكنون آنها را در قابلمهی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.
حالا باقیماندهی رب گوجهفرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجانها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجانها شود.
اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.