روشتهیه
گوشت را با پیاز، دنبه، لوبیا، لیمو عمانی، زردچوبه و فلفل و 4-5 پیمانه آب بگذارید بپزد. برنج را در آب جوش بریزید و 5 دقیقه آخر پخت رشته را افزوده و بعد آبکش نمایید و در قابلمهای مناسب یا پلوپز برنج را دم کنید. آبگوشت را نمک زده و دنبه را بکوبید و در آن بریزید تا جا بیفتد و همراه با رشتهپلو گوشت و لوبیا و آب آبگوشت را سرو کنید.
نکتهها
- هنگام خوردن غذا آب آبگوشت روی رشته پلو ریخته و همراه با گوشت و لوبیا خورده میشود.
- میتوانید یکی دو عدد سیبزمینی و یک عدد گوجهفرنگی نیز به آبگوشت اضافه کنید.
- این غذا متعلق به استانهای قم و مرکزی است.