Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

رشته پلو با قورمه سبزی (آذربایجان)

رشته پلو با قورمه سبزی (آذربایجان)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه رشته پلو با قورمه سبزی:

برنج 1 كیلوگرم

 

نمك به میزان لازم

 

رشته‌ی پلوئی 300 گرم

 

روغن 100 گرم

 

زعفران حلكرده 1  قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خورش قورمه‌سبزی

 

گوشت خرد كرده 250 گرم

 

روغن 50 گرم

 

پیاز سرخكرده 3 قاشق سوپخوری

 

لوبیا چشم‌بلبلی 100  گرم

 

سبزی قورمه‌ی خرد كرده (تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله) 500 گرم

 

لیمو عمانی 3 عدد یا گرد لیمو 1 قاشق سوپخوری 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

برنج را از شب قبل بخیسانید و در آب‌جوش و نمك بپزید تا نرم شود. آن‌گاه رشته‌ی پلوئی را به آن بیفزائید و پس از چند دقیقه در آبكش بریزید.

سپس قدری روغن در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و در صورت دلخواه سیب‌زمینی ورقه‌ای خرد كرده یا نان لواش در آن بچینید.

حالا برنج و رشته‌‌ی آبكشیده را در قابلمه بریزید و قدری زعفران حلكرده به آن بیفزائید و بگذارید رشته پلو دم بكشد. اكنون رشته‌پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با خورش قورمه‌سبزی میل كنید.

روش تهیه‌ی خورش قورمه‌سبزی

گوشت را همراه با 2 قاشق از روغن و پیازداغ، در قابلمه‌‌ی مناسبی بریزید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه به میزان لازم آب بیفزائید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود.

لوبیا چشم‌بلبلی را از شب قبل بخیسانید و درون گوشت بریزید و صبر كنید تا گوشت و لوبیا كاملا بپزند و سپس سبزی را در باقیمانده‌ی روغن تفت دهید و درون گوشت بریزید.

حالا لیمو عمانی یا گرد لیمو عمانی را به آن بیفزائید و بگذارید خورش، بپزد و جا بیفتد.

آبغوره را درون خورش بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری1: چنانچه از لیمو عمانی استفاده می‌كنید، آن را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و در آب گرم بخیسانید. سپس آن را مصرف نمائید.

یادآوری2: میزان سبزی تره می‌باید قدری بیشتر از سبزی‌های دیگر باشد.

 

برچسب ها: آموزش خورشآموزش پلوانواع پلوانواع خورشترشته پلورشته پلو با قورمه سبزیقورمه سبزیغذای آذربایجان تعداد بازديد: 3654 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است