تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی
برنج را از شب قبل بخیسانید و در آبجوش و نمك بپزید تا نرم شود. آنگاه رشتهی پلوئی را به آن بیفزائید و پس از چند دقیقه در آبكش بریزید.
سپس قدری روغن در قابلمهی مناسبی بریزید و در صورت دلخواه سیبزمینی ورقهای خرد كرده یا نان لواش در آن بچینید.
حالا برنج و رشتهی آبكشیده را در قابلمه بریزید و قدری زعفران حلكرده به آن بیفزائید و بگذارید رشته پلو دم بكشد. اكنون رشتهپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با خورش قورمهسبزی میل كنید.
روش تهیهی خورش قورمهسبزی
گوشت را همراه با 2 قاشق از روغن و پیازداغ، در قابلمهی مناسبی بریزید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. آنگاه به میزان لازم آب بیفزائید و بگذارید گوشت نیمپز شود.
لوبیا چشمبلبلی را از شب قبل بخیسانید و درون گوشت بریزید و صبر كنید تا گوشت و لوبیا كاملا بپزند و سپس سبزی را در باقیماندهی روغن تفت دهید و درون گوشت بریزید.
حالا لیمو عمانی یا گرد لیمو عمانی را به آن بیفزائید و بگذارید خورش، بپزد و جا بیفتد.
آبغوره را درون خورش بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.
یادآوری1: چنانچه از لیمو عمانی استفاده میكنید، آن را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و در آب گرم بخیسانید. سپس آن را مصرف نمائید.
یادآوری2: میزان سبزی تره میباید قدری بیشتر از سبزیهای دیگر باشد.