تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
گوشت را نازك برش دهید و در مخلوط ادویه، پیاز و سیر بخوابانید. آنگاه لوبیا چشمبلبلی را بخیسانید و بپزید.
سپس برنج را در آبجوش دارای نمك بپزید و لوبیا و رشته را به آن بیفزائید. حالا آن را در آبكش بریزید.
2 تا 3 قاشق روغن در قابلمه بریزید و چند ورقه چغندر در آن بچینید.
حالا 2 - 3 كفگیر از مخلوط برنج را روی چغندر بریزید، دوباره چغندر و گوشت بچینید و گرد غوره را رویش بپاشید.
سپس باقیماندهی مخلوط برنج و لوبیا را بیفزائید و برنج را از اطراف به شكل مخروط جمع كنید.
حالا برگهای اسفناج را كنار برنج قرار دهید، در قابلمه را بگذارید و روی حرارت قرار دهید.
اكنون حرارت را ملایم كنید و تهچین را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید.
اینك اندكی روغن روی تهچین بریزید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی، لبو و اسفناج بیارائید.