Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

ته چين گرمساری (سمنان)

ته چين گرمساری (سمنان)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سردست یا ران گوسفند 500 گرم

 

ادویه‌ی پلوئی 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر خرد كرده 2 حبه

 

لوبیا چشم‌بلبلی 250 گرم

 

برنج 450 گرم (3 پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

رشته‌ی پلوئی 70-80 گرم

 

روغن به میزان لازم

 

چغندر ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط

 

گرد غوره 1 قاشق سوپخوری

 

برگ اسفناج 50 گرم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

گوشت را نازك برش دهید و در مخلوط ادویه، پیاز و سیر بخوابانید. آن‌گاه لوبیا چشم‌بلبلی را بخیسانید و بپزید.

سپس برنج را در آب‌جوش دارای نمك بپزید و لوبیا و رشته را به آن بیفزائید. حالا آن را در آبكش بریزید.

2 تا 3 قاشق روغن در قابلمه بریزید و چند ورقه چغندر در آن بچینید.

حالا 2 - 3 كفگیر از مخلوط برنج را روی چغندر بریزید، دوباره چغندر و گوشت بچینید و گرد غوره را رویش بپاشید.

سپس باقیمانده‌ی مخلوط برنج و لوبیا را بیفزائید و برنج را از اطراف به شكل مخروط جمع كنید.

حالا برگ‌های اسفناج را كنار برنج قرار دهید، در قابلمه را بگذارید و روی حرارت قرار دهید.

اكنون حرارت را ملایم كنید و ته‌چین را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید.

اینك اندكی روغن روی ته‌چین بریزید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی، لبو و اسفناج بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ته چینانواع ته چینته چين گرمساریغذای گرمسارآشپزی گرمساریته چین تعداد بازديد: 3091 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است