آشپزباشی- ایران کوهستانی
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید.
سپس تمرهندی را همراه با 2 پیمانه آب گرم در كاسهی مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا هستههای آن جدا شود و بعد آن را صاف كنید.
حال عصارهی تمرهندی را به سبزی بیفزائید و روی حرارت ملایم بپزید تا قلیه جا بیفتد.
اكنون ماهی را تكهتكه كنید و در مخلوط آرد، زردچوبه، نمك و فلفل بغلتانید و در روغن سرخ كنید.
آنگاه ماهی سرخكرده را به قلیه بیفزائید و 15-20 دقیقهی دیگر خورش را بپزید تا ماهی نیز مزهدار شود.
اینك قلیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
یادآوری1: میزان شنبلیله باید یك سوم میزان گشنیز باشد.
یادآوری2: در این دستور از ماهی سنگسر نیز میتوانید استفاده كنید.