آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا كره را در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. حال پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
سپس گوشت اردك را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا گوشت، تغییر رنگ دهد.
اكنون نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و كمی هم بزنید حالا رب آلوچه و رب انار را در 2 پیمانه آب حل سازید و به خورش بیفزائید.
حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جابیفتد. اینك خورش را در ظرف مناسب بكشید و با پیازداغ و آلو، بیارائید.
نكتههای خواندنی
برای تهیه رب آلوچه از آلوهای ترش و ریز جنگلی استفاده كنید. به این ترتیب كه آلوهای شسته شده را درون قابلمه بزرگی بریزید.
مقداری آب به آنها بیفزائید تا آلوها نسوزد. به عنوان مثال اگر قابلمه پر از آلو شد فقط یك پنجم از حجم آلو را آب بریزید.
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آلوها كاملاً پخته شود. به طوری كه هستهها به راحتی از آن جدا شود. حالا صبر كنید تا آلوها خنك شود.
سپس آنها را از صافی عبور دهید بطوری كه هستهها كاملاً جدا شود.
حالا به مایه حاصل كمی نمك بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مورد نظر برسد.
توجه داشته باشید كه در این مرحله مرتب رب را هم بزنید تا ته نگیرد.